sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Viimeinen kiri: kansankynttiläin kokoontumisajot

Vielä on vajaa viikko lukea tietokirjoja kansankynttiläin kokoontumisajojen puitteissa. Kolme henkilöä onkin käynyt jo linkkailemassa koontipostauksensa haasteen kommentteihin, odottelen innokkaasti seuraavia! Arvonta on tarkoitus suorittaa joulukuun ensimmäisenä päivänä, ja koska arpavoitot määrittyvät saavutetun tason (sytkäri, taskulamppu, hehkulamppu) mukaan, kannattaa arvonnasta kiinnostuneiden muistaa ilmoittaa haastepostaukseen saavutuksestaan (kaikkein mieluiten juurikin koontipostauksen muodossa, hihii) siihen mennessä.

Viime hetken inspiraatioksi vielä linkki Ylen "Viikon tietokirja" -ohjelman menneisiin jaksoihin.

Viikon päästä arvotaan!

2 kommenttia:

  1. Oman blogin puolella jo harmittelinkin, että tämä taitaa nyt jäädä kesken... Periaatteessa jos oikein kirittäisin, niin saattaisin tällä viikolla saada kaksi kesken olevaa kirjaa luettua loppuun. Toisaalta semmoinen kimpoilu saattaisi mennä suorittamiseksi, ja nyt ei ole oikein suorittaja-fiilis... :P Harmi kyllä, tämä on kiva haaste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankos niinkin. :) Kaihomieli iski näin haasteen loppuessa, mutta tulee niitä tietokirjoja luetuksi ilman haastettakin – ainakin nyt. Ja katselin juuri muita tälle vuodelle ottamiani haasteita. Eipä tullut niistä niin yhtikäs mitään... mutta se suorittaminen on harrastusasiassa niin turhaa paineen ottamista, etten halua murehtia asiaa liikaa. :)

      Poista