maanantai 28. toukokuuta 2012

Mainos: Kirjakahvilan kirjafoorumi

Mainospalana näin Kirja irti! -festivaalin jälkimainingeissa:
Mikäli sinulla, lukija hyvä, on sellainen onni, että pääset Turussa päin liikehtimään, niin suosittelen lämpimästi käyntiä Turun Kirjakahvilassa, joka löytyy aivan tuomiokirkon tuntumasta. Viikonlopun kirjallisuustapahtuman yhteydessä lanseerattiin kahvilaan uusi kirjafoorumi, Maailman ympäri 80 kirjassa.

Foorumi koostuu kookkaasta maailmankartasta, johon kirjallinen maailmanvalloittaja ensin kiinnittää sinitarralla lähistöltä löytyvän numeron ja kirjoittaa sitten oheiseen listaan kyseisen numeron kohdalle maan, johon tarina sijoittuu, sekä kirjailijan ja kirjan nimen. Samalla voi silmäillä lukuvinkkejä itseä kiinnostavaa maailman kolkasta.

Foorumista voi olla apua blogeissa aika ahkerasti suoritettavan kirjallisen maailmanvalloituksen edistämisessä sekä myös Ikkunat auki Eurooppaan -haasteen puuhaamisessa.

P.S. Turun Kirjakahvilaa voi onneksi mainostaa hyvällä omatunnolla: se lienee Turun ainoa täysin vegaaninen kahvila, voittoa tavoittelematon osuuskunta ja monipuolisten kulttuuritapahtumien maanmainio järjestäjä. <3, sanon minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti